أنا الحب ال كان
أنا الحب ال كان
أنا الحب ال كان
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.


ثقافى أجتماعى رياضى ترفهيى
 
الرئيسيةالرئيسية  البوابةالبوابة  أحدث الصورأحدث الصور  التسجيلالتسجيل  دخولدخول  

 

 الفراخ المقرمشه , اعداد الفراخ المقرمشه 2012 , احلى اكله الفراخ المقرمشه

اذهب الى الأسفل 
2 مشترك
كاتب الموضوعرسالة
رجل من زمن جميل
المشرف المميز
المشرف المميز
رجل من زمن جميل


عدد المساهمات : 3688
السٌّمعَة : 453
تاريخ التسجيل : 03/03/2011

الفراخ المقرمشه , اعداد الفراخ المقرمشه 2012 , احلى اكله الفراخ المقرمشه Empty
مُساهمةموضوع: الفراخ المقرمشه , اعداد الفراخ المقرمشه 2012 , احلى اكله الفراخ المقرمشه   الفراخ المقرمشه , اعداد الفراخ المقرمشه 2012 , احلى اكله الفراخ المقرمشه I_icon_minitimeالجمعة 27 يناير - 11:17



الفراخ المقرمشه

الفراخ المقرمشه , اعداد الفراخ المقرمشه 2012 , احلى اكله الفراخ المقرمشه Kentucky-Fried-Chicken1

- دجاجه مقسمه من 8 الي 12 قطعه
- نصف كوب ماء بصل
- 2 فص ثوم
- 2 م سماق
- 2 م كسبره ناشفه
-2 م بهارات
- 2 م خل
- 2 ملعقه ليمون
- كوب دقيق
- كوب دقيق ذره صفراء

الطريقه


- اتقطع الدجاجه الي 12 قطعه ونغرز فيها الشوكه عده مرات او طرف السكين في عده مناطق حتي نساعد علي دخول التتبيله وتشبعها بيها
- ثم توضع عليها التتبيله وهي عباره عن(ماء البصل والتوم والسماق والكسبرة والبهارات والخل والليمون)وتترك في التتبيله لمده 12 ساعه
توضع قطع الدجاج في الدقيق ثم في عصير التتبيله ثم في الدقيق الاصفر
في زيت غزير ساخن اضع الدجاج ثم اخفض درجه الحراره واترك لمده ربع ساعه حتي تمام النضج

ملخوظه: هذه الطريقه غير صحيه لانها لا تتناسب مع مجريات الامور حاليا فيوجود انفلونزا الطيور وكنت شفت طريقه تانيه للفراخ المقرمشه علي النيل والاسره للشيف الشربيني كان سلق الفراخ نصف سلقه الاول وانا جربت الطريقتين بتاعه الشيف يسري وبتاعه الشيف الشربيني والاولي طلع فيها دم رغم انها كانت متقطعه صغير وفضلت كتير علي النار
وكمان التتبيله الي تتبل فيها الفراخ لازم تترمي بعد التتبيل ولا تستخدم مره اخري وده كمان الي قاله الشيف اسامه
جربي
جربي تحطي مع الدقيق بعض التوابل الي موجوده في التتبيله وده بيعزز الطعم جدا وعن تجربه مثلا هي بكون بره لونها اصفر اذن ضيفي بعض الكركم وبقيه التوابل الجافه اللي تبلتي بيها وشوفي الفرق
في البانيه عموما يفضل وضع الدجاج بعد غمسه في الدقيق والبيض وقبل التحمير يوضع في التلاجه حتي تتماسك الخلطه عليه وميفكش اثناء القلي
جربي تضيفي ملعقه صغيره بيكربوناتو مع الدقيق يساعد علي عدم تغير لون الدجاج اثناء التحمير مبيتحرقش بسرعه .

الفراخ المقرمشه , اعداد الفراخ المقرمشه 2012 , احلى اكله الفراخ المقرمشه Download


الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
Admin
الادارة
الادارة
Admin


عدد المساهمات : 4925
السٌّمعَة : 344
تاريخ التسجيل : 26/02/2011

الفراخ المقرمشه , اعداد الفراخ المقرمشه 2012 , احلى اكله الفراخ المقرمشه Empty
مُساهمةموضوع: رد: الفراخ المقرمشه , اعداد الفراخ المقرمشه 2012 , احلى اكله الفراخ المقرمشه   الفراخ المقرمشه , اعداد الفراخ المقرمشه 2012 , احلى اكله الفراخ المقرمشه I_icon_minitimeالجمعة 27 يناير - 11:42



تسلم الايادى يا برنس

لذيذه جدا هم هم هم أنا جعانه

أن شاء الله هعمل فراخ مقرمشه النهاردة

بصراحه نفسى اتفتحت للاكل

ههههههههههههه
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
https://mazika21.ahladalil.com
 
الفراخ المقرمشه , اعداد الفراخ المقرمشه 2012 , احلى اكله الفراخ المقرمشه
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
» البسبوسه , طريقه اعداد البسبوسه 2012 , عمل البسبوسه اللذيذة
» لماذا خلق الله الخنزير ولماذا حرم اكله؟
» عايز تخس تعالى شوف الاول كل اكله فيها كام سعر حرارى
» بلح الشام , حلى بلح الشام2012 , اكله بلح الشام الروعه
» احلى نـكت لبنانية

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
أنا الحب ال كان :: المرأه وكل ما يخصها :: منتدى مطبخ حواء-
انتقل الى: